Monday, September 28, 2015

Beza Kedai Emas dengan Powergold


PERBEZAAN KEDAI EMAS DAN POWERGOLD.


.
SOALAN:
Salam, nak tanya... apa beza emas kedai emas dan Power Gold ye?

JAWAPAN:
√.Takde beza. Dua² emas..Cuma bezanya sistem perniagaan yg dilakukan.

√.Kedai emas lebih kpd trading/menjual. Powergold ade saving, trading dan networking.

√.Bila jadi ahli harga pun berbeza. Powergold murah. RM350 dah dapat jadi ahli dan dapat Gold Coin 0.5gram.

       NAK BUKA KEDAI EMAS? STANDBY DULU 500K.

√.Syarikat nak galakkan orang ramai menyimpan emas sebab tu buat yuran keahlian sangat² murah.Bila jadi ahli dapat beli emas murah. Bila murah lagi best nak beli emas.

√.Bila harga naik margin keuntungan pun lebih besar bila beli murah.Macam orang buka kedai.

√.Kalau beli bahan mentah RM20 dan jual RM30 dia untung 50%. Kalau beli bahan mentah RM20 dan jual RM40 dia untung 100%. Contohnya lah.

√.Margin keuntungan berkait rapat dgn kos. Kita beli barang dah murah, kos pengurusan pun murah sebab tak perlu kedai sebab semuanya online. Setakat bayar bil internet je. Jadi bila jual bawah harga pasaran pun masih untung.

JOM DAFTAR JADI AHLI POWERGOLD DAN BELI EMAS DENGAN HARGA AHLI.
.
Jom simpan emas!
Mulakan dgn 1gram je!
Misi 1gm > 100gm > 1kg. Insya Allah


-Ilah Fazilah Gold-
012-6098480

No comments: