Tuesday, September 22, 2015

kenapa saya suka powergold

Kenapa power gold lebih baik daripada jualan lain👍👍 (pendapat beberapa org yg dah join) :
1. 🌟PWG jual emas bukan barang lain..
2.🌟 Emas tiada susut nilai.
3.🌟 Emas tiada tarikh luput, jika anda beli dan tiada pembeli anda bleh simpan. Bkn sprt makanan atau barangan lain.
4. 🌟Keahlian seumur hidup.
5.🌟 Bleh beli dengan harga murah berbanding kedai emas.
5. 🌟Tak perlu kedai kalau nak jual emas.
6.🌟 Tiada caj yang tersembunyi..


Tang mana yg anda rasa rugi join Powergold..
Kawan u join
U dpt rm50 upah taja ahli💰
Rm400 upah taja stokis💰
Semua pendaftaran diuruskan oleh stokis
Bonus pairing 💶
kiri kanan ialah pairing A+B(c syarat sorang je utk layak kita dpt bonus pairing)
Dulu:
* Beli emas mahal..👎
* Dapat emas sahaja..👎
* Nak jual balik kedai ambil rendah..* Ajak kwn beli x dpt apa2 bonus..👎
Skrg:
* Beli emas lbh murah..👍
* Beli utk diri sendiri dapat bonus..👍
* Beli utk kwn dpt bonus👍
* Jual balik dpt harga tinggi..👍
* Kawan beli dapat bonus..👍
* Kawan dpt bonus, lagi2 kita dpt bonus..👍
* Ajak kawan jadi ahli pun bonus masuk.👍
* Nk jual runcit² pun untung..👍
Pendek kata langsung x de rugi join powergold..untung berganda² ada lah..Setiap BELIAN emas 1gram di POWERGOLD, sesiapa sahaja.. akan dapat RM1-RM3
Contoh : Anda beli 100g Gold Bar di POWERGOLD, anda dapat RM100 rebat balik, sy pun dapat tp RM200 stokis yg tolong key in rm2x1gram upah key in saja!.... 👍👍👍👍

No comments: