Monday, October 12, 2015

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli powergold

ok..harini nak buat tutorial sikit...
macamana nak mendaftar sebagai ahli Powergold..
eceli x susah mana pun...
sbb semua urusan pendaftaran akan dilakukan oleh agen Powergold atau stokis Powergold..
yg penting...
bila nak join n mendaftar ahli..
mestilah melalui agen or stokis yg berdaftar.....

ok...pertama...
pilih antara 3 pakej keahlian Powergold...




samaada nak jadi ahli ada 2 pakej...

1. Pakej Gold serendah RM350 sahaja


2. Pakej Solid Gold serendah RM450 sahaja...



3. atau..jika anda rasa anda nak jadi ahli yang aktif dan ingin mengembangkan networking..daftarlah sebagai Stokis dengan Pakej Superpowergold berjumlah Rm3800....byk kelebihan menjadi stokis.... 




dan ingat.. join ahli ni bkn pelaburan tau...
ini adalah pembelian pertama anda untuk menyimpan emas...
sbb anda nnt akan diberikan syiling emas serendah 0.5g untuk pendaftaran sebagai ahli Gold, suku dinar bernilai 1.065g untuk pakej ahli Solid Gold dan 2 dinar bernilai 8.5g jika mendaftar sebagai Stokis Superpowergold
inilah simpanan permulaan anda untuk menyimpan emas....
xrugi pun mendaftar ahli selain lepas ni boleh beli dengan harga ahli yang lebih rendah dari harga pasaran..

so...bila dah decide nak pilih mana....
just hubungi mana2 agen powergold or stokis 
contohnyer... call saya Ilah Fazilah di talian 0126098480
nak jumpa saya pun xde masalah....just call n set masa ye..

then.....saya akan berikan no. akaun untuk bayaran pendaftaran....
semua pendaftaran ahli mestilah disertakan dengan bayaran RM7 unutk pengeposan syiling emas /dinar anda nanti...untuk makluman anda semua...semua urusan pembelian dan pendaftaran ahli akan dilakukan secara online dan emas anda akan dipos terus kepada anda tanpa anda perlu nak stat enjin kereta n bergerak bersusah payah...
kalau nak self collect pun xde masalah..just bgtau

pihak saya akan meminta beberapa maklumat diri anda bagi tujuan pendaftaran ahli...
screenshoot bukti pembayaran dan sms/wassup pada saya untuk mengesahkan anda telah membuat bayaran...

stokis akan mendaftar keahlian anda dan anda akan menerima SMS serta no. pin yang mengesahkan pendaftaran keahlian anda.
selepas itu, anda bolehla log in ke akaun www.powergold.biz unutk melihat akaun anda.
Dan anda boleh la mula membuat belian...dan lain2 aktiviti

Sebagai ahli atau stokis...
anda akan dibimbing oleh masterstokis, stokis dan ahli group yang lain...
kalau segan..berurusan je dgn org yang mendaftarkan anda....hihi
jgn risau...anda tidak akan terkontang kanting seorang diri...
kami akan beri panduan tentang tips2 pembelian emas, cara berurusniaga, maklumat lain tentang syarikat dan apa2 sahaja makulmat yang anda rasa perlu nak tau atau nak tanya..
selain itu kami akan berikan tips2 dan maklmat terbaru mengenai naik turun harga emas...
juga.... anda akan diberikan link dan group untuk membeli dan berniaga kedai emas online anda...

untuk makluman....
sesiapa yang join keahlian Powergold melalui saya
anda semua adalah dibawah Group Saragold cawangan Kuala Lumpur
website untuk group Saragold adalah di www.saragold.biz

disetiap negeri dalam Malaysia..
Powergold mempunyai masterstokis yang dilantik untuk membimbing ahli2 mereka....
Bengkel2 Bussiness Oppurtunity Preview atau BOP juga disediakan...

ini adalah antara kit permulaan anda yg anda terima selepas mendaftar sebagai ahli...
untuk terkini...
pendaftaran ahli baharu akan diberikan buku mini belajar ilmu emas dan syiling emas 0.5g bagi pendaftaran pakej gold RM350
Dan ini suku dinar yg anda boleh terima selepas dadtar dengan pakej supergold RM450

so...
kalau berminat nak join...
just call / wassup saya
Ilah Fazilah 
0126098480


No comments: