Monday, October 5, 2015

Cara mulakan simpanan emas Modal Kecil

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Cara Mulakan simpaman Emas Modal Kecil ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ





Tak perlu modal besar untuk mulakan simpanan emas. Kalau ada bajet sekitar RM200 sebulan pun dah boleh mula menyimpan emas.
-Bagi saya, yang penting mulakan dulu dengan modal kecil. Bila dah mula, baru cepat faham ilmu perniagaan emas. Bila dah mula, baru faham bila harga emas tinggi ataupun rendah. Selagi tak mula, kekadang nak explain pun susah. Lambat sikit faham berbanding orang yang dah bermula.
-Sebelum menyimpan, saya memang syorkan simpan duit kecemasan dalam bentuk tunai (di bank) at least 3 bulan pendapatan. Tapi bagi siapa yang belum cukup 3 bulan pendapatan, beli dulu at least 1 dinar. Lepas tu baru cukupkan 3 bulan pendapatan. Mulakan dulu sebagai motivasi menyimpan emas dan kumpul harta.
Bagi yang nak mulakan simpanan emas dengan modal kecil, mungkin anda boleh pertimbangkan salah satu daripada cara ni;


๐Ÿ”ฎ1 – Beli Syiling Emas 0.5
syiling emas berketulenan 99.9%, beratnya 0.5 gram sahaja dan harga serendah Rm107 segram sebulan.... kalau join ahli..lg murah tau....RM97.50 je... below Rm100 sebulan






๐Ÿ”ฎ2 – Beli Gold Bar Secara 1 gram 1 bulan
Sekarang, PowerGold sedang mengadakan kempen..1 gram...1 bulan...1 keluarga.
Jom kita sahut kempen ini dan cabar diri kita untuk mendisiplinkan diri untuk menyimpan 1 gram, 1 bulan 1 keluarga.
Gold bar emas 999 adalah contoh terbaik utk simpan emas.Untuk harga sekeping goldbar 1gram ni hanya berharga RM 202 harga pasaran..tetapi harga ahli serendah RM182 sahaja.... mmg sesuai la kalau target simpanan RM200 sebulan




๐Ÿ”ฎ3 – Beli 1/4 dinar

Bagi yang minat nak beli dan simpan dinar..sebaiknya belilah suku dinar ni... nilai sekeping suku dinar adalah 1.0625 g.... harga sekeping suku dinar RM221 harga pasaran atau harga ahli RM201.35 sahaja.... masih lagi dalam range budget kan




JOM KITA MENYIMPAN.....๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ต
Mulai hari ini..simpan rm6 sehari dalam tabung anda...kumpulkan selama 30 hari...

▶Berapa anda ada by the end of the day?..RM180 bukan?...hah,dah boleh beli 1 gram GB.
JOM ,LAI LAI ,MOH , MARI, COME COME.....kita mulakan simpanan 1 gram 1 bulan 1 keluarga





wattsapp saya jom2
Ilah fazilah 0126098480

No comments: