Wednesday, December 9, 2015

UNTUNG KE KALAU SAYA JOIN POWERGOLD.BIZ NI??

Soalan dan Jawapan
===================
BAGAIMANA SAYA UNTUNG BERSAMA SYARIKAT POWERGOLD.BIZ?
🌷Jawapan :
Beli dan simpan pun sudah untung,kalau hendak lebih keuntungan boleh lah sambil menyimpan meniaga emas.
🌷 Meniaga emas bukan macam meniaga barang lain, ianya amat istimewa dan mempunyai perkaitan dengan rahsia wang kertas,ini yang perlu anda pelajari.
🌷Hanya orang yang sabar yang akan melepasi tahap ini.
🌻 Soalan dan jawapan?
==================
BERAPA SAYA BOLEH DAPAT DUIT BULAN- BULAN JIKA BERSAMA SYARIKAT POWERGOLD.BIZ?
🌷Jawapan :
Kami tidak menjanjikan kepada anda duit bulan- bulan,pulangan,dividen dan sebagainya. Konsepnya sama macam kedai emas,beli emas dapat emas,dan simpanlah emas tersebut.
🌷Bezanya dengan modal yang rendah anda sudah layak menjadi dealer.
Inginkan duit lebih,ada caranya,anda usaha, anda dapat.
🌻BILA MASA TERBAIK MEMBELI EMAS?
🌷Ramai di antara pembeli emas dan pelabur emas yang baru tertanya-tanya bilakah masa terbaik untuk membeli emas.
🌷Pelbagai versi yang didengari berkaitan masa terbaik membeli emas ini. Sebagai dealer saya cuma memberi galakan dan panduan kepada anda bila masa terbaik membeli emas.
🌷Jawapannya mudah saja belilah ketika ADA DUIT DI TANGAN ANDA.
Mengapa?
🌷Kita tidak akan bertemu dengan ‘perfect wave’ bila mula-mula melabur emas. Adakalanya bila harga emas rendah, kita kekurangan wang dan apabila kita mempunyai wang yang banyak harga emas pula mencacak naik.
🌷Tiada siapa boleh mengetahui dengan tepat kenaikan dan penurunan harga emas walaupun menggunakan perisian yang canggih. Oleh itu ia digelar ramalan atau “prediction”.
🌷Jangan kecewa, ingatlah pelaburan emas ialah pelaburan jangka sederhana dan panjang. POWERGOLD cuba mendidik kesedaran utk menyimpan emas kepada semua.
🌷Cuma diingatkan pulangan yang lumayan mungkin memberikan anda risiko yang amat tinggi. Jangan sudah terkena baru anda menyesal kerana pengalaman itu amat menyakitkan.
🌷Untuk merasai pengalaman pelaburan emas, belilah emas pertama anda walaupun sekeping dinar. Perhatikan pegerakan harga emas bagi tempoh setahun, tambahkan ilmu emas anda dan buatlah keputusan anda.
gram bulan keluarga

Ingat emas...ingat Ilah

0126098480

No comments: